Τρόποι Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται εντός Ελλάδος με τις εταιρείες SPEEDEX και ΕΛΤΑ Courier. Για κάθε αποστολή το κόστος μεταφορικών είναι 1,95 ευρώ, για δέματα έως 2 κιλά. Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 0,90 € ανά κιλό. Για πολύ βαριά και ογκώδη δέματα η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Για κάθε αγορά άνω των 30 ευρώ η αποστολή της παραγγελίας σας είναι δωρεάν για δέματα βάρους έως 2 κιλά. Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 6 – 7 εργάσιμες μέρες μέσω ΕΛΤΑ με χρέωση 14.99 ευρώ.

Διαχείριση Παραγγελιών

Η επεξεργασία των παραγγελιών θα γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, αν υποβάλλετε την παραγγελία σας έως τις 13.00.
Παραγγελίες που υποβάλλονται Σάββατο, Κυριακή ή αργίες θα τελούν υπό επεξεργασία από την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Αν επιθυμείτε να στείλετε κάποιο δώρο μέσω της εταιρείας μας , θα χαρούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας ως δώρο.

Χρόνος Παράδοσης

  • Αποστολές στην ηπειρωτική Ελλάδα 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες
  • Αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες
  • Δυσπρόσιτες  Περιοχές  3-5 εργάσιμες ημέρες *

Διαθεσιμότητα

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς. Θα πρέπει να μας ενημερώνετε μέσω e-mail ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ή όχι ενεργή.

Αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες

Η αποστολή σε Ταχυδρομικές Θυρίδες ΔΕΝ υποστηρίζεται.

*Στην περίπτωση που απαιτείται να αποσταλεί η παραγγελία σε απομακρυσμένο νησί ή εν γένει σε περιοχή που δεν παρέχεται αυτή η υπηρεσία από την εταιρεία μεταφορών, η εταιρεία θα επικοινωνεί με τον χρήστη, προκειμένου να τον ενημερώσει για την  αδυναμία πληρωμής/παράδοσης με τον τρόπο αυτό, ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης έχει λάβει το αυτοματοποιημένο πρώτο e-mail της εταιρείας περί λήψης της παραγγελίας.

Close Cart
Back to top
preloader